GRILLEDE GRØNNE ASPARGES MED TRØFFELMAYO

Portioner: 4 personer
Metode: Direkte
Temperatur: Høj

Ingredienser

  • 500 gram grønne asparges
  • 3 æggeblommer pasturiseret
  • 1 tsk. Dijonsennep
  • 0,5 tsk. hvidvinseddike
  • 0,5 tsk. citronsaft
  • 1-1,5 dl. god neutral olie
  • et par dråber trøffelolie
  • salt og peber
  • kørvel eller estragon

Fremgangsmåde

Skær enderne af aspargesene, tag din stavblender pisk æggeblommerne, sennep, eddike, salt, peber, citronsaft sammen med olien lidt ad gangen indtil man har en ensartet god masse, smag til med lidt trøffelolie alt efter humør tilsæt lidt finthakket kørvel eller estragon.

Grill aspargesene over direkte varme til de får lidt farve, men husk at de stadig skal beholde lidt af deres sprødhed.

Serveres med trøffelmayo og grillet brød.