Historien om Nature®

Nature® of barbecuing er et dansk ejet brand, som blev skabt tilbage i 2012 af Fritz Schur Consumer Products (FSCP). Med hovedkontor i København, har brandet Nature® hurtigt positioneret sig som det biobaserede alternativ til brunkuls briketter og er markedsleder på det danske marked.

Nature® er DIN CERTCO (DIN-Geprüft bioased >85%) certificeret hvilket er den relevante mærkningsordning for produkter, der baserer sig på naturens egen affald. DIN CERTCO (DIN-Geprüft bioased >85%) garanterer at vores briketter er lavet af minimum 85% biomaseret råmaterialer. Derudover er Nature® tildelt bra Miljöval af den svenske miljøorganisation naturfredsforeningen.

Nature Premium er blandt andet testvinder mod 6 forskellige grillbriketter der blev testet af to grill-eksperter for dagbladet Politiken i juli 2017. De to eksperter, Carsten ’Den Skaldede Kok’ Olsen og Trine Drachmann Johns fra Weber Grill Academy er enige og giver Nature® Premium grillbriketter, som den eneste, fuldt hus med 6 stjerner. Dette er hvad de havde at sige om Nature® Premium briketterne: ”Det er de bedste. Varmen stikker helt af – på den gode måde. Det er de briketter, der holder længst på varmen, og vil være rigtig gode til langtidsstegning.” Læs mere om testen her

 

 

 

  

 

17631 Nature 9Kg Premium (1)

                      Køb Nature briketter her »