SALAT MED AND

 4 personer

 

Ingredienser

Søde mandler:

40 gr. mandler

1 ½ spsk. akaciehonning

½ tsk. lakridspulver

Lidt salt

Bagepapir

 

Salaten:

200 gr. frisk grønkål uden stilk

1 granatæble

1 grapefrugt

1 appelsin

1 rødløg

1 spsk. akaciehonning

Lidt salt og peber

 

Samt rester fra en god andesteg.

Fremgangsmåde:
Rist mandlerne af sammen med resten af ingredienserne og hæl dem over på et stykke bagepapir. Lad mandlerne køle af og hak derefter. 

 

Skær appelsin og grape i fileter og pres resten af saften ud af frugten. Bank herefter kernerne ud af granatæblet og skær rødløget ud i tynde både. Bland alle tingene og lad det trække i ca. 2 timer.

 

Orden grønkålen og læg det i isvand. Hæld vandet fra og anret grønkålen med resten af salaten samt resterne fra andestegen. Drys til sidst de hakkede mandler udover.