DEN PERFEKTE BBQ MARINADE

Ingredienser

  • 4 tsk. spidskommen
  • 0,5 tsk. cayennepeber
  • 1 tsk. stærk paprika
  • 2 tsk. korianderpulver
  • 1 hvidløg, knust
  • 0,5 tsk. løgpulver
  • 0,5 tsk. pulveriseret galanga (ingefær kan bruges)
  • saft af 1 citron eller lime
  • Rigelige stænk af Worcestershire sauce og mørk sojasauce
  • 3 skvæt god rødvin

Fremgangsmåde

Bland alle de tørre ingredienser først og tilsæt herefter alle de våde ingredienser undtagen rødvin. Bland til det er en jævn pasta (som en brøddej). Tilføj rødvinen, rør indtil massen er glat og har konsistens som tandpasta. Mariner det kød du skal grille, og lad det stå et par timer.

Nu drikker du resten af rødvinen, mens kødet absorberer al smagen.